Exchange rate economics. A survey. - MacDonald, Ronald
Dva hlavné spôsoby prístupu k určeniu výmenného kurzu: monetárny a cez bilanciu portfolia. Prehľad literatúry, diskusia o empirických skúsenostiach a odhad budúceho vývoja v oblasti určovania výmenného kurzu. Otázky efektívnosti zahraničného obchodu.