Konvertirujemost' rublja: vnutrennaja i vnešnjaja. - Semenov, K.
Charakteristika vnútornej a vonkajšej konvertibility a ich rozdielov. Čiastočná a úplná konvertibilita. Konvertibilita a úroveň tovarovej výroby v danej krajine. Závislosť vonkajšej konvertibility od rozšírenia exportu tovarov a služieb. Trh a konvertibilita. Predpoklady vnútornej konvertibility rubľa od r. 1992.