Using survey data to test market efficiency in the foreign exchange markets - Liu, P.C
Kointegračné metódy testovania hypotézy trhovej efektívnosti na devízových trhoch. Analýza štyroch výmenných kurzov - relatívnych k US & - BP (britskej libry), DM (marky), SF (švajčiarského franku) a JY (japonského yenu).