Industrial countries' role in reviving world economic growth is central.
Výňatky z tlačového komuniké vydaného zo 46 schôdze ministrov Skupiny 24 vo Washingtone v apríli 1992. Zhodnotenie súčasného stavu svetovej ekonomiky a odporúčané stratégie a postup na zlepšenie situácie v rozvojových krajinách. Úlohy transformácie hospodárstva vo východnej Európe a republikách bývalého ZSSR. Stanoviská k otázkam riešeným vo výbore GATT pre rozvoj (transfer zdrojov, zahraničné investície, zadlženosť krajín).