World economy to grow 1,5 percent in 1992, according to IMF report.
Podľa poslednej správy "Výhľad svetovej ekonomiky", z mája 1992, sa javia známky oživenia ekonomiky v niektorých priemyselne vyvinutých krajinách, znižovanie miery inflácie, rovnomernosť zásobovania a komoditami na svetových trhoch, zvýšenie miery rastu v rozvojových krajinách. Výsledky dosiahnuté v jednotlivých svetových regiónoch. Vývoj vo východnej Európe. Stratégie a tendencie formujúce sa v jednotlivých skupinách krajín.