Closer EC integration will help foster solutions to global problems, says Camdessus.
Ústredný riaditeľ MMF M. Camdessus na seminári o Európskej menovej únii a jej finančných dôsledkoch pre západ, ktorý organizoval Európsky inštitút vo Washingtone 25. júna 1992. Proces ekonomickej integrácie Európy včítane Európskej menovej únie a jeho dôsledky pre medzinárodnú menovú sústavu. Požiadavky na menovú a rozpočtovú politiku krajín, ako aj na štruktúrnu politiku v oblasti trhu práce, trhu kapitálu a liberalizácie zahraničného obchodu.