Japan's economic strength entails global responsibilities.
Výber z príhovoru ústredného riaditeľa MMF M. Camdessusa Ekonomickej federácii Kausai a Federácii bankárov Osaky v Osake 10. marca t.r. Konštatuje prerastanie hospodárskej spolupráce a vedenia Japonska v rámci Pacifického bazénu do svetového meradla. Účasť Japonska na strednodobej stratégii priemyselne vyvinutých krajín, na úseku rastu, obchodu a primeraného financovania. Hlavné smery pôsobenia na týchto úsekoch.