Bretton Woods committee focuses on international assistance to Russia. - Starrels, J.
Vystúpenia významných predstaviteľov MMF, Svetovej banky, americkej vlády a kongresu na výročnej schôdzi Brettonwoodského výboru pre pomoc Rusku vo Washingtone, dňa 15. júna 1992. Komplexné a mnohostranné zhodnotenie hospodárskych a politických reforiem v Rusku. Pripravované významné projekty a akcie pre pomoc Rusku. Rozbor vývoja pozitívnych a negatívnych prvkov v krajine.