O niektorých otázkach novely Trestného zákona. - Čič, Milan
Zameranie na výklad osobitnej časti novely Trestného zákona č. 557/1991 Zb., ktorá prináša zásadné zmeny a doplnky predchádzajúcej právnej úpravy. Týkajú sa trestného činu opustenia republiky, poškodzovania spotrebiteľa, skresľovania údajov hospodárskej a obchodnej evidencie, zneužívania informácií v obchodnom styku a trestnoprávnej úpravy ochrany súťaže a verejnej dražby.