O niektorých otázkach novely Trestného zákona. - Čič, Milan
Pokračovanie konzultácie k osobitnej časti novely Trestného zákona č. 557/1991 Zb. Ustanovenia o práve k vynálezu a priemyselnému vzoru, o pohędaní súdom, o nedovolenom prekročení štátnej hranice, o krivej výpovedi a znaleckom posudku, o podnecovaní k rasovej a národnostnej nenávisti, o opilstve a o týraní zvierat, o ohrození mravnosti, obchodovaní s deťmi, obmedzovaní osobnej slobody a o vydieraní.