Vztah obchodního a občanského zákoníku. - Dědič, J.
Novelizácia občianskeho zákonníka v ČSFR (k 1.1.1992) Právneho predpisu upravujúceho majetkové vzťahy fyzických a právnických osôb. Právne postavenie podnikateľov ako základ úpravy obchodného zákonníka. Úprava v oblasti majetkovoprávneho postavenia podnikateľov podľa občianskeho zákonníka. Problémy vzťahov medzi obchodným a občianskym zákonníkom v oblasti obchodných a záväzkových vzťahov.