Nové právní předpisy.
Stručná charakteristika nových právnych predpisov. Komentár k cenovým predpisom platným od 1.1.1992 v ČSFR. Sústava daní podľa zákona č. 212/1992 Zb. Zákon o dani z pridanej hodnoty č. 222/92 Zb. Spotrebné dane podľa zákona 213/92 Zb. Burza cenných papierov podľa zákona 214/92.