Ochrana obchodného tajomstva. - Bernáth, V.
Vysvetlenie pojmu obchodné tajomstvo. Znaky, ktoré vymedzujú obchodné tajomstvo. Právna ochrana, ktorá prislúcha podnikateľovi proti porušovaniu alebo ohrozeniu obchodného tajomstva. Nároky pri porušení. Odlišnosť právneho režimu ochrany obchodného tajomstva, ktoré je súčasne predmetom duševného vlastníctva. Prevod obchodného tajomstva.