Zvláštní pracovní podmínky žen. - Jouza, L.
Podľa štatistiky v prvom polroku 1992 prvé miesto na rebríčku nezamestnaných zaujímali ženy. Zamestnaniu žien a ich pracovným podmienkam by sa mala venovať mimoriadna pozornosť. Uvedenie medzinárodných dohôd, týkajúcich sa ochrany pracujúcich žien, záväzných aj pre ČSFR. Čs. právne normy z oblasti ochrany pracujúcich žien.