Řízení v obcích. - Vítek, M.
S privatizáciou a so zavádzaním trhovej ekonomiky súvisí tiež obnova obecného spoločenstva, územnej správy a majetku miest a obcí. Niektoré nevyhnutné tendencie a právne predpoklady územnej samosprávy sú obsahom danej state.