Camdessus highlights importance of social policy in adress to ECOSOC.
Reč M. Camdessusa, ústredného riaditeľa MMF, pre schôdzu Hospodárskeho a sociálneho výboru OSN, konanú v New Yorku 7. júla 1992. Úlohy a výsledky MMF pri implementácii zdravej ekonomickej politiky v štátoch v procese adjustácie. Aktivácia oficiálnej pomoci rozvoju (ODA) a potreba jej zvýšenia. Riešenie sociálnych problémov a sociálnej siete, ako predpoklad trvalého rozvoja.