Jak dál v ochraně spotřebitele v ČSFR. - Hruda, L.
Nutnosť a opodstatnenosť systému ochrany spotrebiteľa v ČSFR. Vzdelaný a informovaný spotrebiteľ - základ systému ochrany spotrebiteľa. Úloha štátu. Zapojenie okresných a obecných úradov (aktivita zdola).