Mennyibe kerül egy társadalombiztosítási nyugdíjrendszer müködtetése? - Bod, P.
Štátny poisťovací systém v Maďarsku a s ním súvisiaci dôchodkový systém je v štádiu veľkej reorganizácie. Základné pojmy a postuláty poisťovníctva. Sporenie jednotlivcov a kolektívne - cez poisťovňu. Poisťovňa a dôchodkové zabezpečenie. Pripoistenie pre obdobie dôchodku.