Betriebswirtschaftslehre für die neuen bundesländer. - Brockhoff, K.
Spôsoby angažovania sa učiteľov pri konštituovaní náuky o ekonomike podniku v nových spolkových krajinách SRN. Rozsah vyučovacej činnosti ekonomiky podniku a dominancia účtovníctva a marketingu. Ďalšie vzdelávanie a stáže pre učiteľov a študentov bývalej NDR. Pomoc pri učebných programoch a v komisiách. Materiálna pomoc. Kooperácia vo výskume.