Altlasten - Restriktion für die räumliche Entwicklung in den neuen Bundesländern? - Heinrich, R.
Dimenzie starých skládok v nových spolkových krajinách a možnosti ich sanovania. Investičná náročnosť týchto akcií. Podchytenie plôch starých skládok, ich zaťaženosť životného prostredia. Dôsledky na regionálny rozvoj a rozvoj miest. Návrhy na priestorovo orientované plánovanie.