Altlastenproblematik im Rahmen der Bauleitplanung. - Schröter, F.
Objasňovanie hlavných faktorov, ktoré ovplyvňujú označenie odpadových látok a diskusia o ich možných definíciách. Návrhy piktografických symbolov jednotlivých druhov odpadov zaťažujúcich pôdu.