Erosion de la diversité génétique et gestion mondiale des ressources vivantes. - Léveque, F.
Biologická rozmanitosť živých bytostí vo svete. Je ťažké posúdiť ju. Deštrukcia tropických ekosystémov. Ako konzervovať prírodné zdroje? Príspevok ekonóma k životnému prostrediu. Štyri kategórie hodnôt prvkov rozmanitosti. Príklad analýzy nákladov a výnosov. (La Recherche 1992, č.239).