<La> politique de l'environnement aux Etats-Unis: orientation et bilan.
Vývoj zákonodarstva o životnom prostredí v USA. Clean Air Act a zriadenie Environmental Protection Agency proti znečisťovaniu ovzdušia a ďalšie opatrenia na ochranu životného prostredia vrátane automobilových výfukových plynov. Výsledky a perspektívy. (Etudes économiques de l'OCDE, Etats-Unis november 1991).