Managing the environment: business opportunity and responsibility. - Beaumont, J.R
Argument nutnej zodpovednosti za životné prostredie zo strany podnikov, nielen mať príležitost účastniť sa na riadení jeho ochrany, ale podnikové aktivity by mali byť skôr proaktívne ako reaktívne. Diskusie o funkciách podniku. Podniková stratégia vo vzťahu k riadeniu ochrany životného prostredia.