Schadstoffemissionen des Strassenverkehrs in den alten und neuen Länder der Bundesrepublik Deutschland. - Krause, M.
Posudzovanie situácie vo výskyte emisií pred a po zjednotení Nemecka. Opatrenia zamerané na znižovanie emisií (zmeny v skladbe automobilov, približovanie chovania sa v doprave situácii v západnej časti krajiny, nahradzovanie dvojtaktných motorov štvortaktnými ap.).