new method of prediction for spatial regression models with correlated errors. - Vecchia, A.V
Analýza chyby pri metóde najmenších štvorcov, invariantná lineárna interpolácia priestorových procesov spojitých domén na základe množiny nepravidelných priestorových pozorovaní.