Practical use of higher order asymptotics for multiparameter exponential families. - Pierce, D.A
Vysvetlenie a využitie nedávno vyvinutých asymptotík, založených na metódach sedlového bodu. Zvláštny dôraz sa kladie na testy a na intervaly spoľahlivosti. Často možno získať vynikajúce aproximácie presných podmienečných inferencií. Numerické výsledky pre niektoré poisonovské a polynomiálne modely.