Hurdles to quality health care. - Gopalakrishnan, K.N
V súčasných podmienkach obmedzovania financií pre kanadské nemocnice sa systémy totálneho riadenia akosti služieb zdravotníctva zameriavajú najmä na znižovanie nákladov a redukciu procesov bez pridanej hodnoty. Hlavné prekážky zistené pri hodnotení programu akosti a akčných skupín projektu vo veľkom miestnom zdravotníckom zariadení. 11 problémov a schéma ich riešenia (týkajú sa prístupov, ľudských zdrojov a plánovania).