Jadrová energetika a rádioaktívne odpady. - Kříž, Z.
Podľa uznesenia federálnej vlády z 23. decembra 1991 sa výroba elektriny a tepla v jadrových elektrárňach považuje za prijateľnú, za predpokladu plného rešpektovania medzinárodne uznávaných požiadaviek jadrovej bezpečnosti. Charakteristika rizík jadrovej energetiky. Uspokojivý stav v ČSFR. Zameranie pozornosti na otázky rádioaktívneho odpadu.