Verknüpfung der regionalen Wirtschaftsförderung mit Instrumenten der Gewässergütepolitik. - Klaus, J.
Objasňovanie možností prepojenia nástrojov vodohospodárskej politiky s hospodárskou pomocou regiónom. Od nástrojov sa odvodzujú infraštruktúrne opatrenia a nástroje ekonomických stimulov. Zohľadňovanie aspektov ekonomicko-ekologickej efektívnosti, pracovných miest a politicko-administratívnej realizovateľnosi.