Využiteľné zásoby podzemných vôd na Slovensku. - Šuba, J.
Hydrogeologická preskúmanosť Slovenska. Hodnotenie zásob podzemných vôd. Subkomisia pre klasifikáciu podzemných vôd. Predpokladané trendy. Otázka ochrany prírodného a životného prostredia.