<Der> alternative Landbau in der US-Agrarpolitik. - Petersen, L.
Pojem alternatívneho poľnohospodárstva. Úloha poľnohospodárskej politiky v rozvoji alternatívneho poľnohospodárstva. Podpora alternatívneho poľnohospodárstva USA na federálnej úrovni a úrovni jednotlivých štátov. Ekologické aspekty alternatívneho poľnohospodárstva. Program cenovej a príjmovej podpory. Úvery a poistenie úrody. Klasifikácia ovocia a zeleniny.