Unternehmens-Haushalts-Modelle. <Eine> sinnvolle Erweiterung traditioneller Partialmodelle? - Henning, Ch
Pojem podnik - domácnosť je nástrojom teoretickej analýzy komplexnej rozhodovacej situácie farmárskych rodín. Skreslené vysvetľovanie ponukového a dopytového správania sa farmárskych rodín na agrárnopolitické dôsledky. Peňažné príjmy a "tieňové" príjmy farmárskych domácností.