<Die> neue Marktordnung für ölsaaten - Konsequenzen für den Anbau von Raps und Sonnenblumen. - Steinhauser, H.
Nové pravidlá pre trh olejnín prijaté EHS sú v platnosti od 1.6.1992. Pokles výrobnej ceny sóje, repky, slnečnice na úroveň cien svetového trhu. Dotácie na pestovanie olejnín v rámci ES. Podmienky poskytovania dotácií výrobcom.