Ekonomika výroby sóje. - Rosochatecká, Eva
Ekonomické hodnotenie výroby sóje v ČSFR v r. 1989-1990. Požiadavky sóje na stanovište. Metodika hodnotenia a popis súboru. Intenzita výroby sóje a nákladovosť výroby. Štruktúra nákladov na 1 ha. Relatívne priaznivý vývin rentability produkcie sóje.