gazdaság mérése. - Martinás, K.
Otázky možnosti a teoretických daností merania hospodárnosti v mikroekonomických podmienkach. Pokračovanie diskusie na stránkach časopisu, posledne Közgazdasági szemle 1986, č.1. Závislosti hospodárskej úrovne, informácie a hospodárnosť. Zmeny v spoločnosti a hospodárnosť - zmena v kvantite, kvalite, vznik a zánik podnikov atď. Časové dimenzie. Vzorce.