Finanční analýza a hodnocení podnikatelských projektů. - Fotr, Jiří
Kvalita prípravy a realizácie podnikateľských projektov ovplyvňuje zásadným spôsobom vývoj firmy. Zameranie state na určité záverečné fázy prípravy podnikateľských projektov, náplň ktorých tvorí finančná analýza, ekonomické hodnotenie a analýza rizika týchto projektov.