Performance appraisals and Deming: a misunderstanding? - Graber, J.M
Polemika s Demingovými námietkami k účinnosti hodnotenia výkonov v organizáciách. Analýza slabín metódy, ktoré sú výsledkom nesprávnej formulácie a interpretácie úloh. Dokladá sa efektívnosť metódy hodnotenia výkonov (účinnosti) organizácie za predpokladu, že je založená na dôkladnom plánovaní a kontrole presne vytýčených cieľov organizácie.