Podnikatelské riziko. 1. - Fotr, Jiří
Riziko ako neoddeliteľná súčasť podnikania. Povaha podnikateľského rizika. Jeho dve stránky: pozitívna a negatívna. Príčiny podnikateľského rizika. Riziko podnikateľské a riziko čisté ako základné druhy rizika. Rozlišovanie rizika podľa vecnej náplne. Postoj manažéra k riziku.