Strategie přežití podniku. - Rabiška, M.
Väčšina čs. podnikov sa v dôsledku rozpadu východoeurópskych trhov a nástupu zahraničnej konkurencie ocitla v kritickom stave. Klíma v podnikoch pripomína socialistickú ekonomiku, kedy si pracovníci zvykli na sociálnu istotu pri minimálnej námahe. Príklady podnikov, ktoré prvý šok z trhovej ekonomiky úspešne prežili a charakteristika použitých riešení. Náčrt stratégie prežitia podniku.