Von der "Unternehmensethik" zur "Unternehmensästhetik". Einige Konsequenzen der kunstsoziologischen Fragestellung Max Webers. - Gephart, W.
Ekonomicko-estetická dimenzia v ekonomickom správaní sa medzi kultúrami. Pojem "krásna" ako východisko k porozumeniu iných ekonomických kultúr. Religiózna etika a estetika v kontexte ekonomických otázok. Model interkultúrneho ekonomického správania sa. Rekonštrukcia postojov M. Webera v sociológii umenia. Neracionalita sféry estetiky a rozdiely západnej a ázijskej estetiky. Konzekvencie pre interkultúrnu komunikáciu v ekonomickom konaní.