Z odkazu Tomáše Bati. - Rufert, S.
Význam organizácie práce a výroby, metód riadenia, výchovy a vzdelávania firmy Baťa pre čs. podnikateľskú prax. Vysoká aktuálnosť šiestich zásad T. Baťu pre výrobu, nákup a predaj. Charakteristika batizmu ako systému efektívneho podnikania.