Stan zarzadzania i organizacji w przedsiebiorstwach jako czynnik ograniczania wplywu rozwiazan makroekonomicznych. - Wesolowski, S.
Makroekonomické ciele a podmienky činnosti podnikov. Podnik v procese prispôsobovania sa podmienkam trhového hospodárstva. Riadenie a organizácia v podniku ako faktor dosahovania makroekonomických cieľov.