<The> evolution of U.S. airline competition. - Borenstein, S.
Stručná história deregulácie leteckého priemyslu USA na počiatku 70. rokov smerujúca k voľnej konkurencii a strategickému správaniu - zlepšenia pohodlia zákazníka. Chronológia najväčších leteckých spoločností od deregulácie. Konkurencia v leteckom priemysle. Koncentrácia pohybu na 30 najväčších letiskách. Zahraničná konkurencia.