Postbank: Gerechtfertigte, erzwungene und überflüssige Aktivitäten. - Hahn, O.
Služby spolkovej pošty SRN v platobnom styku. Deficitný platobný styk a verejné zákazky. Ziskový platobný styk a ceny služieb poštovej banky. Konfrontačná, či nekonfrontačná stratégia poštovej banky vo vzťahu k iným bankám. Otázka kvality služieb. Otázky rozširovania aktivít poštovej banky v úverovej a investičnej činnosti. Kooperácia s inými bankami.