Koszty wlasne. - Boguszewski, P.
Výsledky výskumu. Štruktúra nákladov. Priemerná štruktúra nákladov. Dominujúce faktory tvorby nákladov. Vybrané faktory rastu jednotkových nákladov. Faktory pôsobiace na rast nákladov. Miera citlivosti podnikov na výkyvy úrokovej miery.