Bariéry drobného podnikania. - Petrík, Borislav
Výsledky výskumu o podmienkach drobného podnikania v ČSFR. Legislatívne, priestorové a finančné možnosti podnikania. Demotivujúce dopady finančno-ekonomickej stránky podnikania. Sociálne aspekty drobného podnikania. Osobné vlastnosti podnikateľa.