Pozoruhodný Dialog. Společnost, která se neleká ztrát. - Simonian, Aram
Informácia o účastinnej spoločnosti Dialog Praha, ktorá vznikla v r. 1989 spojením českého, amerického a vtedy ešte sovietskeho kapitálu. Tvorí jeden zo základov mostu medzi východom a západom. Má množstvo dcérskych spoločností v ČSFR i za hranicami. Podniká od informačných systémov pre nemocnice až po vydávanie novín a prevádzkovanie reštaurácií. Zameranie článku na činnosť v cestovnom ruchu, na rozbor Dialog-Touru a CK D-Tour.