Dzialalnosc inwestycyjna i innowacje. - Kotowicz, J.
Výsledky výskumu. Zahamovanie investičnej činnosti podnikov a pokles investičnej dynamiky v r. 1991. Proporcie rozdelenia zisku. Hlavná motivácia investovania. Snaha modernizovať základné prostriedky. Vysoká cena investičného úveru. Prvoradým motívom zavádzania inovácií je snaha stimulovať domáci dopyt.