Modernisierung der Fertigung das dominante Instrument der einzelbetrieblichen Technologieförderung in Baden-Würtemberg. - Hahn, R.
Na príklade podpory jednotlivých podnikov v Bádensku-Würtembersku sa skúmajú problémy dopytu podnikov po prostriedkoch na modernizáciu výrobných technológií. Sektorová diferenciácia podpory, regionálne rozdiely, rozdiely v jednotlivých vidieckych a mestských regionoch SRN.